top of page
Inhoud programma Dantekids

Contenu du programme

Pers en nieuws dantekids

Actualités et presse

Locaties tandartspraktijken Dantekids

Emplacements

Complete mondzorg voor de kids met een eigen haal- en brengservice

Behalve beugels

Bij DanteKids krijgen kinderen en jongeren de allerbeste mondzorg - helemaal Gratis!

 

Het is belangrijk om op jonge leeftijd al te beginnen met goede mondzorg. Door op tijd naar de tandarts te gaan, kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld.

 

Bij DanteKids wordt er daarom extra aandacht besteed aan preventie en voorlichting. Zo leren kinderen spelenderwijs hoe ze hun tanden het beste kunnen verzorgen en welke voedingsmiddelen goed zijn voor hun gebit.

Dantekids jeugdtandarts64.jpg

Jeugd & Kindertandartsen

Ook voor de jongeren op de middelbare scholen hebben we een programma van Dantekids.

Met onze eigen kindertandartsen en jeugdtandartsen zetten we ons in voor een gezond gebit bij de kids. Samen met de scholen leren we de kinderen op een jonge leeftijd al het bewustzijn van gezonde voeding en het behoudt van goede tanden en kiezen.

De praktijken zijn speciaal ingericht om kinderen en jongeren op hun gemak te stellen.

 

Met een speelkamer en vriendelijke tandartsen wordt een bezoek aan de tandarts een leuke ervaring.DanteKids is er voor alle kinderen, ongeacht achtergrond, geloof of afkomst.

Want goede mondzorg is voor iedereen belangrijk!

 

Door kinderen op een vroege leeftijd al kennis te laten maken met de tandarts valt het straks alleen maar mee en voorkomen we samen dat ze later een slecht gebit hebben.

 

U bent altijd van harte welkom om samen met uw kind mee te komen tijdens ons behandel en preventie programma.

Dantekids jeugdtandarts62.jpg

Al meer dan 50 scholen doen mee!

Samen zorgen voor een gezond gebit bij kinderen.

Door onze nauwe samenwerkingen met scholen significant minder verzuim voor de kinderen.

Dantekids

Dantekids is een samenwerkingsverband van zelfstandige artsen, tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes, voedingsdeskundige en andere zorg-professionals die zich inzetten op het gebied van kind (mond)gezondheid.

Alle zorgprofessionals die in deze samenwerkingsverband zorg aan de kinderen leveren; hebben zich gecommitteerd aan de kwaliteitsnormen van de beroepsvereniging KNMT.

Soins bucco-dentaires complets pour les enfants avec notre propre service de ramassage et de retour de l'école au dentiste pédiatrique dans un cabinet dentaire affilié à proximité.

 

Trouvez un cabinet dentaire près de chez vous pour inscrire gratuitement votre enfant à notre programme spécial prévention et soins dentaires pour enfants

Door onze nauwe samenwerkingen met scholen significant minder verzuim voor de kinderen.

Dit betekent dat we regelmatige controles en voorlichting kunnen bieden aan kinderen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen vroegtijdig kunnen worden opgespoord en aangepakt.

 

Zo dragen we bij aan het bevorderen van de mondgezondheid en het welzijn van de kinderen. Door deze preventieve aanpak helpen we niet alleen bij het voorkomen van pijnlijke tandproblemen, maar ook bij het creëren van bewustzijn over het belang van een goede mondverzorging.

 

Ons doel is om kinderen te stimuleren om hun gebit goed te verzorgen, zodat ze een leven lang kunnen genieten van een gezonde glimlach.

Dantekids jeugdtandarts64.jpg

Meer dan alleen een tandarts!

Bij Dantekids stimuleren we de kinderen om bewust te zijn over het belang van een gezond gebit. Wat is er aan de hand, een gaatje in je tand? Wil je weten hoe dat gaatje daar komt in je mond?

 

Tijdens DanteKids leert uw kind niet alleen goed te poetsen door poetsles, maar ook het gebit gezond te houden d.m.v. voeding. Op een leuke, speelse manier leren ze samen met hun klasgenootjes meer over ‘suikermannetjes’ in voeding en drinken. En waarom die zo graag aan onze tanden plakken en er gaatjes in hakken.

 

Ook leert uw kind over zuren, och wat krijgen die tandjes het soms te verduren. En wie weet eet uw kind al heel gezond. Ook dan vinden wij als praktijk het belangrijk om gezond (eet-)gedrag bij kinderen te blijven stimuleren, want je raakt nooit uitgeleerd!  

 

Kinderen worden op een educatieve en fun-tastische manier bewust van gezonde voeding en het behoud van een gezonde, stralende glimlach. Waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en vragen. Jong geleerd is oud gedaan!

Dantekids jeugdtandarts.jpg
Dentisterie pédiatrique dentaire

Soins bucco-dentaires complets

Dantekids

Garanti gratuitement

Suivez-nous sur ce chemin (25).png

Plus que40 écoles participent déjà !

La camionnette de Dantekid

Obtenez et obtenez Service de livraison

Notre service unique de ramassage et de livraison

Grâce à notre service de ramassage et de livraison très pratique, nous emmenons de petits groupes d'enfants chez le dentiste pédiatrique et les retournons à l'école en toute sécurité. Notre équipe spécialement formée reçoit à l’avance une liste de tous les cool kids qui se sont inscrits à notre programme de traitement et de prévention.

Et tout cela totalement gratuit !

Soins bucco-dentaires complets pour les enfants avec notre propre service de ramassage et de livraison.jpg
bottom of page